Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

7-minuten lunch in een bowl

Ingrediënten

  • 200g Bosto Coriander & Ginger voorgestoomde rijst
  • 1/2 avocado
  • 1 ei
  • zout en peper
  • verse kruiden

Bereiding

  • Bereid de Bosto Coriander & Ginger voorgestoomde rijst volgens de instructies op de verpakking.
  • Breng in een kookpot water aan de kook. Doe plasticfolie in een espresso cup, vet in met olie of bakspray en breek het ei hierin. Gebruik een ander stuk plasticfolie om het plasticfolie omhulsel te sluiten. Doe dit in het kokende water en kook het ei voor 3 ½ minuut tot 4 minuten.
  • Doe de rijst in een kommetje en voeg het ei toe. Lepel de avocado uit de schil, snij doormidden en voeg toe. Kruid tot slot af met verse kruiden, zout en peper.


Een recept voor Bosto door blogster Everyday Marta.

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!