Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Quinoa & Bulgur met roergebakken paddenstoelen, suikererwten en gremolata

Ingrediënten

  • 4 builtjes Bosto Quinoa & Bulgur
  • 400 g paddenstoelenmix
  • 4 eetlepels olie
  • 200 g suikererwten
  • 10 g verse peterselie
  • 1 teen knoflook
  • 1 citroen
  • 150 g jonge spinazie
  • optioneel 175 g gerookte kipfiletreepjes

Bereiding

  • Kook de Bosto Quinoa & Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Maak de paddenstoelen schoon en snijd de grote exemplaren kleiner. Verhit de olie, voeg de paddenstoelen toe en bak ze op hoog vuur goudbruin. Voeg de suikererwten toe en bak 3 min. mee.
  • Hak de peterselie met de knoflook fijn. Rasp 1 eetlepel van de citroenschil en vermeng met de peterselie en knoflook.
  • Schep de spinazie door de paddenstoelen.
  • Verdeel de Bosto Quinoa & Bulgur over 4 borden. Schep de paddenstoelen erbij en bestrooi met de gremolata (mengsel van citroenrasp, knoflook en peterselie).

 

Tip: Liever vlees erbij? Bak gerookte kip mee met de suikererwten.

Producten uit dit recept

Quinoa & Bulgur
Bereidingstijd: 10'
Quinoa wit
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!