Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

California salade met zeevruchten

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • 8 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • enkele druppels tabasco
  • cayennepeper
  • 150 g kant en klare zeevruchten mengeling
  • enkele grote garnalen voor de afwerking
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst in de bouillon gaar en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen .
  • Meng ondertussen de mayonaise met de ketchup en kruid met de tabasco en de cayennepeper.
  • Meng met de zeevruchtenmengeling en roer onder de goed afgekoelde rijst.
  • Schik in glaasjes of een salade schaal en versier met de grote garnalen.


Tip
Je kan er ook stukjes ananas en/of mango in verwerken.

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.