Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Hartige rijstballetjes

Ingrediënten

  • 150 g Bosto dessertrijst
  • 4 jonge uien
  • 3 eetlepels sesam zaadjes
  • 2 eetlepels sherryazijn
  • 1 groenten bouillonblokje

Bereiding

  • Kook de rijst gaar in kokend water met het bouillon blokje en laat lichtjes afkoelen.
  • Roer er dan de azijn door.
  • Snipper de uien en rooster de sesamzaadjes .
  • Meng ze met de rijst .
  • Bevochtig je handen en rol er beetklare balletjes van.


Tip
Je kan de rijst ook garen in thee in plaats van water .

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!