Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Kruidige Thaise salade met runderreepjes

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Quinoa
  • 400 à 500 g entrecôte
  • 8 radijsjes
  • 20 in fijne reepjes gesneden
  • 1 bosje kerstomaatjes
  • 1⁄2 bosje gehalveerd
  • 1⁄2 bosje munt
  • 1⁄2 grofgehakt
  • koriander
  • 2 el grofgehakt
  • 1 teentje lente-uitjes
  • 1 fijngehakt
  • 1 tl komkommer
  • 2 à 3 el ontpit
  • sap van 2 in plakjes
  • Romeinse salade of frisée
  • gezouten pindanootjes
  • grofgehakt
  • look
  • fijngehakt
  • Spaanse peper
  • fijngehakt
  • rietsuiker
  • vissaus
  • limoenen
  • Olijfolie
  • fleur de sel
  • zwarte peper

Bereiding

  • Wrijf de steak in met olijfolie en kruid met fleur de sel en zwarte peper.
  • Laat een grillpan goed heet worden tot ze rookt.
  • Gril de steak tot de gewenste gaarheid.
  • Laat rusten en snijd in plakjes.
  • Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  • Doe alle ingrediënten van de salade in een grote kom.
  • Klop de vinaigrette en meng onder de salade.
  • Serveer meteen met de quinoa.

Producten uit dit recept

Thai
Bereidingstijd: 10'
Bio Thai
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!