Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Lenteslaatje met groene asperges en Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen

Ingrediënten

  • 200 g Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen
  • 2 bussels groene asperges
  • 1 Spaanse peper
  • 200 g feta
  • 3 el pompoenzaadjes
  • 4 sjalotjes
  • fijngesnipperd
  • 2 el fijngehakte platte peterselie
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 el citroensap
  • 2 tl honing
  • 2 tl olijfolie
  • 1 tl zoet paprikapoeder
  • 1 zakje rucola

Bereiding

  •   Kook de Bosto Brown Rice + Quinoa + Granen volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en afkoelen.
  •   Snijd het houterige gedeelte van de asperges en verdeel ze in stukken van 4 cm.
  •   Zet een grillpan op het vuur en laat ze goed heet worden tot ze begint te roken.
  •   Besprenkel de asperges met wat olijfolie en grill ze tot ze gaar zijn.
  •   Doe de quinoa in een kom samen met de asperges en de rest van de ingrediënten. Roer goed om en serveer meteen

Tip:
Je kan bij dit slaatje ook nog wat gegrilde kip of gerookte ham serveren.

Producten uit dit recept

Brown Rice + Quinoa + Granen
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!