Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Paella met zeevruchten

Ingrediënten

  • 250g Bosto Mediterraneo of Bosto paella rijst
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 dl witte wijn
  • 2 dl groentebouillon
  • 1 rode paprika
  • 1 tomaat
  • 600 gr kant en klare zeevruchten mengeling
  • peper

Bereiding

  • Pel en snipper de ui en de look en stoof ze in de pan met de olijfolie.
  • Giet er de rijst bij en laat stoven tot de korrels doorzichtig worden .
  • Giet er de bouillon en de wijn bij en kruid met peper.
  • Ontpit de tomaat en de paprika en snijd in kleine stukjes .
  • Voeg dit bij de rijst en laat op een zacht vuur 20 minuten garen tot alle vocht is opgenomen.
  • Verdeel er de zeevruchten mengeling over en laat goed warm worden .


Tip:
Gebruik je diepgevroren zeevruchten mengeling laat ze dan eerst ontdooien en goed uitlekken om te vermijden dat de paella te vochtig wordt.

Producten uit dit recept

Mediterraneo Risotto & Paella rice
Bereidingstijd: 10'
Paella Arroz
Bereidingstijd: 15'
Bosto, arros bomba, paella, wereldrijst, bosto rijst
Paella Arroz Bomba
Bereidingstijd: 18'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.