Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pasta fusilli maïs-quinoa met zalmfilet en prei

Ingrediënten

  • 1 pak BOSTO fusilli maïs-quinoa
  • (400 gr) 4 preistengels
  • 500 g mascarpone
  • 1 bundel waterkers
  • 360 g zalmfilet
  • 1 zakje viskruidenmengeling
  • 6 el olijfolie
  • 2 el chardonnay azijn
  • peper en zout
  • nootmuskaat

Bereiding

  • Snijd de preistengels overlangs in 2 en spoel ze onder koud stromend water.
  • Snijd de prei vervolgens in halve ringen.
  • Stoof de prei aan en kruid goed af met peperzout en een beetje nootmuskaat
  • Wanneer de prei zacht is voeg er dan de mascarpone aan toe en laat nog een 5 tal minuutjes verder garen.
  • Spoel de waterkers in een ruime kom met water en verwijder de slechte blaadjes.
  • Kook de fusilli zoals vermeld op de verpakking.
  • Bak ondertussen de zalm in een pan met olijfolie eerst op de velkant voor 2 minuten. Keer ze om en laat ze daarna verder garen Kruid goed af met de viskruidenmengeling.
  • Serveer de fusilli met de mascarponesaus, de gebakken zalm en werk bovenop af met de waterkers die op smaak gebracht is met peper, zout en een scheutje dressing van olijfolie en chardonnay azijn.

Producten uit dit recept

Fusilli Maïs Quinoa
Bereidingstijd: 6 à 8'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!