Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Pilav met kokos en pistaches

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Basmati
  • 2 uien
  • 4 eetlepels olie
  • 1 glas geraspte kokos
  • 2 dl kokosmelk
  • 1 glas gepelde pistachenoten

Bereiding

  • Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  • Stoof de gepelde en versnipperde ui in de olie .
  • Grill de kokos licht in een antiaanbakpan en roer dan bij de ui.
  • Hak de pistachenoten grof en roer ze samen met de kokosmelk bij de ui.
  • Roer onder de rijst en laat op een zacht vuur goed warm worden .


Tip
Als voorgerecht of lekker bij gegrilde vis

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!