Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Quinoasalade met watermeloen en feta

Ingrediënten

  • 2 kookbuiltjes Bosto Quinoa wit
  • Stuk watermeloen van 500 gram (inclusief schil) of 200 gram watermeloen zonder schil
  • 1/2 rode ui
  • 50 gram pitloze zwarte olijven
  • 50 gram feta
  • 1/2 bosje verse munt
  • 1 eetlepel limoensap
  • peper en zout

Bereiding

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen.
  2. Schil de ui en snijd in dunne ringen. Snijd de olijven in ringetjes en de feta en het vlees van de watermeloen in kleine blokjes. Snijd de muntblaadjes in reepjes.
  3. Meng de quinoa met de uiringen, olijven, feta en watermeloen. Breng op smaak met zout, peper en limoensap.

Tip: Leg de uiringen 10 minuten in wat limoensap voor een zachtere smaak.

Producten uit dit recept

Quinoa wit
Bereidingstijd: 10'
Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!