Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstkoekjes met krab

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Thai
  • 3 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • 100 g krabvlees
  • 4 jonge ui
  • tabasco
  • olie

Bereiding

  • Kook de rijst beetgaar en giet af.
  • Klop de eieren goed los en snipper de jonge uien zeer fijn.
  • Verdeel het krabvlees in kleine flinters.
  • Meng het met de bloem de rijst, de eieren en de jonge ui en kruid met tabasco.
  • Schep met behulp van een lepel de bereiding in de warme pan met de olie en druk een beetje plat.
  • Bak zo 4 à 5 rijstkoekjes samen in de pan en laat ze aan iedere kant ongeveer 4 minuten garen.


Tip
Je kan ook in stukjes gesneden surimi gebruiken.
Als bijgerecht of als voorgerecht met gerookte zalm en dille .

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.