Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Rijstsalade met tomaat en rozemarijn

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 1 blokje groentebouillon
  • verse rozemarijn
  • 3 tomaten
  • 4 eetlepels olie
  • 1 eetlepel balsamiek azijn
  • peper

Bereiding

  • Kook de rijst in de bouillon met de gehakte rozemarijn en giet af. Laat in een ruime schaal afkoelen .
  • Pel en ontpit ondertussen de tomaten en maak een saus met de balsamiek azijn en de olie
  • Kruid met peper .
  • Meng de tomaten met de rijst en de saus .


Tip
Je kan voor dit recept ook gemengde Provençaalse kruiden gebruiken .

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!