Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Salade met quinoa en pindasaus

Ingrediënten

  • 2 zakjes Bosto quinoa
  • 100 gram diepvries erwten
  • 100 gram wortelen in fijne reepjes
  • ¼ rode kool
  • in fijne reepjes
  • 2 stengels lente-ui
  • 1 zoete puntpaprika
  • 2 el pindasaus
  • ½ el sojasaus
  • 1 el ahorn siroop
  • snuifje chili
  • scheutje warm water

Bereiding

Recept van Steffi Vertriest van de Gezonde Goesting!

  • Start met het koken van de Bosto quinoa. Zet opzij wanneer deze klaar is en laat afkoelen.
  • Kook ondertussen de erwten gaar in een steelpannetje.
  • Meng daarna alle ingrediënten voor de saus:
    2 el pindasaus
    ½ el sojasaus
    1 el ahorn siroop
    snuifje chili
    scheutje warm water
  • Snijd de puntpaprika en de lente uitjes in kleine blokjes.
  • Doe nu alle groenten onder de quinoa en doe er daarna naar wens dressing over.

Smakelijk!

Producten uit dit recept

Bosto - verpakking Quinoa 3 kleuren
Quinoa 3 kleuren
Bereidingstijd: 10'
Bio Quinoa
Bereidingstijd: 10'

Zin in weetjes, inspiratie én kortingen?

Met de Bosto nieuwsbrief en receptenmail weet je voortaan alles over rijst, granen en gezonde voeding. Je hoeft bovendien nooit meer na te denken over welk rijstgerecht je op tafel wilt toveren. Handig, toch? En je krijgt er soms nog kortingen bij ook! Schrijf je snel in!