Stoofschotel van bietjes met geitenkaas en walnoten

Ingrediënten
- 300 g Bosto Brown
- 2 eetlepels olie
- 150 g rode ui
- gesneden
- 500 g gekookte bietjes
- in partjes
- 1 sinaasappel
- 125 ml room
- 150 g verse geitenkaas
- optioneel verbrokkeld
- 1 zakje rucola
- 75 g walnoten
- geroosterd en grof gehakt
- 100 g granaatappelpitjes
Bereiding
- Kook de Bosto Brown volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit intussen de olie en fruit de uien 10 min. zonder te kleuren. Voeg de bietjes toe en bak even mee. Rasp boven de bietjes 1 eetlepel sinaasappelschil. Pel de sinaasappel en snijd de partjes in stukjes. Voeg ze toe aan de bietjes en meng de room en 100 ml water erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Stoof de bietjes op laag vuur 5 min.
- Verdeel de Bosto Brown over 4 diepe borden. Schep de bietjes ernaast en strooi de geitenkaas erover. Leg er een handjevol rucola naast en bestrooi met de walnoten.
Tip: Bestrooi de rijst met de granaatappelpitjes.