Skip to content
Filter icon Filter

Bokaalsalade met feta, courgettini en parelcouscous

Ingrediënten

  • 1 zakje Bosto Parelcouscous 75g
  • 1 courgette
  • 1 pak feta
  • 100 g sluimererwtjes of sugar snaps
  • 1 handvol preischeutjes
  • 1 bosje waterkers
  • 1 tl maanzaadjes
  • 1/2 citroen (sap)
  • 4 el olijfolie
  • ½ tl mosterd
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken.
  • Snijd de courgette in fijne spaghettislierten (courgettini).
  • Kook de sluimererwtjes of sugarsnaps eventjes in licht gezouten water.
  • Maak de zalige vinaigrette: doe het sap van ½ citroen, olijfolie, mosterd, maanzaadjes, peper en zout in een kommetje. Klop op tot een vinaigrette.
  • Neem een bokaal en doe hierin de courgettini, de vinaigrette, de parelcouscous, sluimererwtjes of sugarsnaps, feta, preischeutjes en waterkers. Schroef de bokaal dicht en zet in de koelkast tot je niet meer kan wachten om ervan te smullen.

Producten uit dit recept

Bio Parelcouscous
Bereidingstijd: 9'
Parelcouscous
Bereidingstijd: 9'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.