Spring naar de inhoud
Filter icon Filter

Bosto Thai met vissticks remouladesaus en knapperige salade

Ingrediënten

  • 300 g Bosto Thai
  • 1 komkommer
  • geschild + in blokjes
  • 10 radijsjes
  • in partjes
  • 2 tomaten
  • in blokjes
  • 3 eetlepels fijngehakte peterselie
  • 3 eetlepels (dragon)azijn
  • optioneel 3 eetlepels olie
  • 12 vissticks
  • 4 eetlepels remouladesaus
  • 100 g gewassen babyspinazie

Bereiding

  • Bereid de Bosto Thai volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Meng intussen de komkommer, radijs en tomaat met de peterselie en azijn. Breng op smaak met zout en peper.
  • Verhit de olie en bak de vissticks aan beide kanten goudbruin. Draai regelmatig om en bak in ca. 8 min. krokant en gaar.
  • Verdeel de Bosto Thai, salade en vissticks over 4 borden en schep de remouladesaus ernaast.

 

Tip: Schep de babyspinazie op het laatste moment door de knapperige rauwkostsalade.

Producten uit dit recept

Thai
Bereidingstijd: 10'
Bio Thai
Bereidingstijd: 10'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.