Poké bowl met gerookte zalmsnippers, sojaboontjes en avocado

Ingrediënten
- 4 builtjes Bosto Quinoa & Bulgur
- 1 bosje radijs
- 2 eetrijpe avocado’s
- 2 - 3 eetlepels sesamolie
- 150 g wortels in julienne gesneden
- 175 g sojabonen
- 250 g warm gerookte zalmfilet
- 8 eetlepels wasabimayonaise
- 2 eetlepels (zwarte) sesamzaadjes
- optioneel 2 eetlepels sojasaus
Bereiding
- Kook de Bosto Quinoa & Bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de radijsjes en avocado in dunne plakjes.
- Maak de builtjes voorzichtig open. Verdeel de Bosto Quinoa & Bulgur over 4 kommen en besprenkel met de sesamolie.
- Schep de wortel erop, leg de avocado en radijs ernaast en verdeel de sojaboontjes erover.
- Snijd de zalm in grove snippers en verdeel over de kommen. Schep de wasabimayonaise erop en bestrooi met sesamzaadjes.
Tip: voor nog meer smaak: druppel sojasaus over het gerecht.
Extra lekker: zelfgemaakte wasabimayonaise! Roer 2 eetlepels wasabipasta door 8 eetlepels (zelfgemaakte) mayonaise.