Skip to content
Filter icon Filter

Rijstpap op grootmoeders wijze

Ingrediënten

  • 125 g Bosto rijst voor rijstpap
  • 3/4 liter melk
  • saffraan
  • Bruine suiker
  • snuifje zout
  • 1 zakje vanillesuiker

Bereiding

  • Breng 3/4e liter melk aan de kook met 1 zakje vanillesuiker, saffraan en eventueel een snuifje zout.
  • Wanneer de melk kookt, voeg 125 g rijst toe.
  • Kook de rijst van Bosto met voldoende saffraan voor de gele kleur.
  • Laat 40 minuten op een zacht vuur sudderen. Regelmatig omroeren.
  • Verdeel de rijstpap in enkele kommetjes en bestrooi met bruine suiker.

Een heerlijke rijstpap op grootmoeders wijze!

Producten uit dit recept

Bio Rijstpap
Bereidingstijd: 40'
Rijstpap
Bereidingstijd: 40'

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.