Skip to content
Filter icon Filter

Gevulde inktvis

Ingrediënten

  • 250 g Bosto Snelkookrijst
  • 2 uien
  • 3 eetlepels olie
  • 400 g gereinigde inktvis
  • 200 g zongedroogde tomaten
  • 3 dl groentebouillon
  • verse salie

Bereiding

  • Kook de rijst gaar zoals aangegeven op de verpakking.
  • Pel en snipper de uien en stoof ze in de olie.
  • Snipper de salie maar houd enkele blaadjes voor de versiering .
  • Hak de helft van de tomaatjes fijn
  • Roer de salie en de gehakte tomaatjes bij de uien en meng met de rijst.
  • Vul de inktvissen met de rijst en schik ze in een ovenschotel.
  • Giet er de bouillon bij en werk af met de blaadjes salie en de rest van de tomaatjes .
  • Dek af en laat 12 minuten in de op 180° voorverwarmde oven garen
  • Haal het deksel eraf en laat nog 3 minuten verder garen.
  • Dien goed heet op


Tip:
Gereinigde inktvis is heel het jaar door in het vriesvak van de supermarkt te vinden .

Blijf altijd op de hoogte

Elke maand nieuwe recepten, tips én kortingen ontvangen.